Step-Up-Coaching

Doelen makkelijker en met meer plezier halen

Weten waar je naartoe wilt met je product of dienst is één, dingen voor elkaar krijgen is iets anders. Om effectief verandering of vernieuwing te realiseren, is het ook nodig dat de taken passen bij jou en dat je als team goed samenwerkt. Soms begrijp je jezelf niet goed, of zijn er irritaties in je team. Dit hindert de productiviteit en het maakt sociale interacties en samenwerken minder leuk.

Als coach helpen we bij het duiden wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. We bieden persoonlijke trajecten en teamtrajecten.

Ontwikkeling begint met kennis over jezelf én over de ander. Wij onderzoeken dit met het DISC instrument. DISC is een krachtig assessment dat de vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk in kaart brengt.

DISC meet gedrag langs vier factoren:

Dominantie
Invloed
Stabiliteit
Conformiteit

D – Hoe ga je om met problemen en uitdagingen?
I  – Hoe haal je anderen over tot jouw standpunt?
S – Hoe ga je om met tempowisselingen en veranderingen?
C – Hoe ga je om met regels, details en procedures?

DISC Steda

Wij meten gedrag altijd in combinatie met drijfveren. Dus niet alleen wat we doen, maar ook waarom we het doen. Hierop reflecteren is bijzonder krachtig. Het geeft rust, zelfvertrouwen en richting. Een Gedrag & Drijfveren traject:

Steda Versterkt het eigen leiderschap
Steda Bevordert open communicatie in je team
Steda Leidt tot meer rendement uit samenwerken

“Gun het jezelf om beter te worden, ook als je niet ziek bent”

Wil je hiermee aan de gang? Neem dan contact op met Stef ten Dam via 06-24643478 of sjtendam@steda.nl. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.