Steda

Ken jezelf. Ontwikkel jezelf.

Bij coaching gaat het over jou. Je loopt ergens tegenaan, wilt je ergens in ontwikkelen, maar je kunt de vinger er nog niet precies op leggen. Of het lukt je nog niet om concreet een stap te zetten. Een coachtraject vergroot je zelfkennis, helpt om zelfbewust (weer) eigen keuzes te maken en leert je om anders te handelen in specifieke situaties.

Steda coacht op het snijvlak van persoonlijke groei en zaken die spelen in jouw rol als leidinggevende of manager. We reflecteren met jou over die rol, je overtuigingen en je gedrag. We sparren over concrete situaties op het werk, over zaken waar je tegenaan loopt, bijvoorbeeld bij verandering doorvoeren in je team. Thema’s:

Zelfinzicht, overtuigingen

Omgaan met weerstand

Loslaten en delegeren

Motiveren, faciliteren, reflecteren

Integriteit, dilemma’s

Wijsheid komt niet voort uit kennis, maar kan alleen ontstaan door reflectie op het eigen gedrag.

Een coachtraject bestaat uit een serie gesprekken van 1,5 uur per keer. Soms praten we, soms doen we oefeningen, soms krijg je een opdracht mee naar huis. Ook komt het voor dat we een maatwerk programma afspreken met ook langere sessies. Tussentijds is er contact over hoe het gaat en of we nog op het goede pad zitten. Elk traject begint met een gratis intakegesprek.