Step-Up-Coaching

Doelen makkelijker en met meer plezier halen

Weten waar je naartoe wilt met je product of dienst is één, dingen voor elkaar krijgen is iets anders. Om effectief verandering te realiseren, is het ook nodig dat het werk bij jou als persoon past, en dat je als team goed samenwerkt. Soms begrijp je jezelf niet goed, of zijn er irritaties in je team. Dit hindert de productiviteit en bovendien voelt het simpelweg niet fijn als er steeds energie weglekt.

Onze Gedrag & Drijfveren trajecten helpen bij het duiden wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. We bieden trajecten voor individuele managers inclusief enkele coachinggesprekken. En er zijn trajecten voor management teams. Dit is een mix van individuele gesprekken en (meestal) 1-2 workshops waarin het gaat over elkaars kwaliteiten en valkuilen. Je zet hiermee een stap in de basics van samenwerken: elkaar kennen, vertrouwen en onderling kritisch dialoog kunnen voeren over het beleid en de richting van je organisatie, zonder dat het lijntje breekt.

Ontwikkeling begint met kennis over jezelf én over de ander. Wij onderzoeken dit met het DISC instrument. DISC is een krachtig assessment dat de vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk in kaart brengt.

DISC meet gedrag langs vier factoren:

Dominantie
Invloed
Stabiliteit
Conformiteit

D – Hoe ga je om met problemen en uitdagingen?
I  – Hoe haal je anderen over tot jouw standpunt?
S – Hoe ga je om met tempowisselingen en veranderingen?
C – Hoe ga je om met regels, details en procedures?

DISC Steda

Wij meten gedrag altijd in combinatie met drijfveren. Dus niet alleen wat we doen, maar ook waarom we het doen. Hierop reflecteren is bijzonder krachtig. Het geeft rust, zelfvertrouwen en richting. Een Gedrag & Drijfveren traject:

Steda Versterkt het eigen leiderschap
Steda Bevordert open communicatie in je team
Steda Leidt tot meer rendement uit samenwerken

“Ken jezelf. Ontwikkel jezelf. Gun jezelf groei.”

Wil je hiermee aan de gang? Neem dan contact op met Stef ten Dam via 06-24643478 of sjtendam@steda.nl. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.