Steda expertises

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Onderzoek

Met onderzoek maken wij als het ware een ‘foto’ van hetgeen er leeft in uw organisatie of bij uw klanten. We zoeken antwoorden om uw organisatie verder te helpen om de klanttevredenheid en het welbevinden van medewerkers te verhogen.

We zetten onderzoek op als maatwerk of gebruiken Steda-modules, waarbij de vragenlijst en rapportagevorm al voor 90% klaar liggen. Hoe dan ook, u maakt gebruik van onze jarenlange expertise, met altijd ruimte voor inhoudelijke fine-tuning. Steda biedt onderzoek en advies op het gebied van:

Steda Strategische marketing: klantbehoeften, merkbeleving
Steda Klantrelaties: productgebruik, tevredenheid, servicekwaliteit, communicatie
Steda Organisatie: werkbeleving-/geluk, organisatiecultuur, performance

Steda is aangesloten bij branchevereniging MOA en gecertificeerd ISO-27001 (datasecurity).

Organisatieontwikkeling

Als u herkent dat verandering nodig is en wilt bouwen aan een nieuwe interne cultuur, dan wilt u het liefst snel zien waar de pijn en het verlangen zit. En of het klopt dat wat u als management wilt, ook in de breedte zo wordt beleefd.

Wij helpen keuzes maken en begeleiden u als MT. We stoppen energie in gedeelde beelden over het leiderschap, de gewenste cultuur, het afstemmen van werkzaamheden én het leren van elkaar, op en tussen alle niveaus. Hoe we ook begeleiden, onze uitgangspunten zijn:

Steda Actieve betrokkenheid van het management
Steda Doelgericht werken met meetbaar effect (evidence-based)
Steda Medewerkers betrekken bij het zoeken naar oplossingen

Coaching

Executive coaching gaat over jou als leidinggevende of manager. We reflecteren met jou over die rol, je overtuigingen en je gedrag. We sparren over concrete situaties op het werk, over zaken waar je tegenaan loopt, bijvoorbeeld bij verandering doorvoeren in je team. Uiteraard gaat dit altijd ook over jou als persoon. We dagen je uit en bieden handvatten om jezelf beter te leren kennen en bewuster keuzes maken die echt bij jou passen. Zodat je als mens én als manager sterker komt te staan.

Het soort thema’s waarop wij coachen:

Steda Zelfkennis vergroten
Steda Leiderschapsrollen: motiveren, faciliteren, reflecteren
Steda Effectiever communiceren
Steda Loslaten en delegeren
Steda Omgaan met weerstand