Steda expertises

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Onderzoek

Met onderzoek maken wij als het ware een ‘foto’ van hetgeen er leeft in uw organisatie of bij uw klanten. We zoeken antwoorden om uw organisatie verder te helpen om de klanttevredenheid en het welbevinden van medewerkers te verhogen.

We zetten onderzoek op als maatwerk of gebruiken Steda-modules, waarbij de vragenlijst en rapportagevorm al voor 90% klaar liggen. In beide gevallen maakt u gebruik van onze jarenlange expertise met altijd ruimte voor inhoudelijke fine-tuning. Steda biedt onderzoek en advies op het gebied van:

Steda Strategische marketing: klantbehoeften, merkbeleving
Steda Klantrelaties: productgebruik, tevredenheid, servicekwaliteit, communicatie
Steda Organisatie: werkbeleving-/geluk, organisatiecultuur, performance

Organisatieontwikkeling

Als u herkent dat verandering nodig is en wilt bouwen aan een nieuwe interne cultuur, dan wilt u het liefst snel zien waar de pijn en het verlangen zit. En of het klopt dat wat u als management wilt, ook in de breedte zo wordt beleefd.

Wij helpen keuzes maken en begeleiden u als MT. We stoppen energie in gedeelde beelden over het leiderschap, de gewenste cultuur, het afstemmen van werkzaamheden én het leren van elkaar, op en tussen alle niveaus. Hoe we ook begeleiden, onze uitgangspunten zijn:

Steda Actieve betrokkenheid van het management
Steda Doelgericht werken met meetbaar effect (evidence-based)
Steda Medewerkers betrekken bij het zoeken naar oplossingen

Research for partners

Naast ons eigen onderzoek- en advieswerk in organisaties, faciliteren we het stuk ‘meten’ ook voor partners bij hún advies- en begeleidingstrajecten. Wij nemen dan in zo’n traject het gehele (online) survey proces voor onze rekening. Van het opstellen van de vragenlijst tot en met het leveren van het eindrapport.

Wat kunt u bij ons verwachten?

Steda Samenwerken voor het beste resultaat
Steda Expertise op gebied van onderzoek en diagnostiek
Steda Hoogwaardige kwaliteit van online survey proces

Steda is aangesloten bij branchevereniging MOA en gecertificeerd ISO-27001 (datasecurity).