Search
Close this search box.

Steda onderzoek en advies

Steda ondersteunt dienstverlenende organisaties bij meetbaar en doelgericht ontwikkelen van professionele cultuur. We voeren onderzoek uit, helpen bij het richten van de focus en initiëren verandering.

Sinds 1997 is Steda een full-service marktonderzoeksbureau met focus op marketing, klantbehoeften en -tevredenheid. In de afgelopen 10 jaar hebben we ons ook toegelegd op medewerkersgerichte onderzoeken, waaronder MTO’s, cultuurdiagnoses en team-samenwerkingsmetingen. Onze diensten omvatten ook begeleiding bij cultuurkwesties in organisaties en teams.

Stef-2019-zoomed-284x300

Mijn naam is Stef ten Dam, en ik ben de eigenaar van Steda. Hoewel ik als bedrijfseconoom oorspronkelijk gespecialiseerd was in consumentengedrag en strategische marketing, ben ik de afgelopen jaren actief betrokken geweest bij vraagstukken met betrekking tot organisatiecultuur. Mijn passie en kracht liggen in het initiëren van de juiste veranderingen in zowel individuen als organisaties, om beweging en verbinding te creëren. Tegenwoordig leid ik Steda niet meer als een traditionele MKB-organisatie met eigen personeel en kantoorruimte, maar als een netwerkorganisatie waarbij we, afhankelijk van het project, samenwerken met partners die expertise hebben op het gebied van onderzoek, IT, HR of verandermanagement.